De Klussenier Emmanuel Vanoost

De Klussenier Emmanuel Vanoost
De Klussenier Emmanuel Vanoost

Weggevoerdenstraat 11
8970 Poperinge

Dien uw aanvraag in »

057 37 58 28
0496 92 01 18
e.vanoost@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0739 566 996

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van de FOD. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een veelzijdig renovatiebedrijf in Poperinge, Ieper en omgeving? Dan bent u bij De Klussenier Emmanuel Vanoost aan het juiste adres. Bij mij kunt u rekenen op veelzijdig vakmanschap en kwaliteit voor alle renovatie- en onderhoudswerken in en rondom uw woning. 

U kunt bij mij terecht voor allerlei diverse renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan schrijnwerken, keukens plaatsen en Gyprocwerken. Ook voor werkzaamheden als schilderwerken, reparatiewerken en onderhoudswerken kunt u mij bellen. Alle werkzaamheden waar een Klussenier bekend om staat, kunt u met mij bespreken en kan ik voor u realiseren. 

Wanneer u mij benadert voor een van de diverse werken kunt u rekenen op een vriendelijke vakman die dankzij zijn veelzijdigheid uw wensen realiseert. Ik vind het belangrijk om de werken spik en span af te werken en op te leveren. U als klant moet tevreden zijn met het gerealiseerde eindresultaat. 

Daarnaast kunt u ook op een aantal garanties rekenen die u van een grote onderneming als De Klussenier kan verwachten. Zo ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte, ik reken nooit verplaatsingskosten en u kunt altijd op 12 maanden garantie rekenen op de geleverde werkzaamheden. 

In de afgelopen jaren heb ik vele diverse ervaringen opgedaan in het vak. Onder andere als schrijnwerker, keukenmaker en schilder heb ik jaren in het vak gewerkt. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Tuinhuis plaatsen
  • Schilderwerk
  • Dakraam plaatsen
  • Isoleren
 
Loading...